Hier vind je een overzicht van veranderingen aan de website, en van de kleine en misschien grote familie nieuwtjes. Kom regelmatig kijken om te zien wat je niet mag missen.

U bent hier: HomeNieuws → Nieuws Archief November 2005

Vrijdag, 25 november 2005

Er zijn nog twee documenten over Aubert-Tillo van Biervliet aan de site toegevoegd.
Het ene is een rouwbetuiging van een congregatie, gesticht door drie van Biervliets, het andere is de tekst uitgesproken na de begrafenis van Aubert-Tillo. Beide documenten kunnen ook in PDF gedownload worden.

Donderdag, 24 november 2005

Vandaag zijn twee artikels over Aubert-Tillo van Biervliet die in de nationale pers verschenen zijn gepubliceerd.

Dinsdag, 22 november 2005

De stamboom is serieus uitgebreid met nieuw materiaal en met aanvullingen. De geboortedata van alle kinderen van Ignaes Vanbiervliet (de vader van Karel-Lodewijk en grootvader van Emile) is nu gekend, en de afstamming van zijn dochter Melanie en zijn zoon Theodoor zijn aangevuld.
Verder is ook de afstamming van Ignaes' broer Amandus aangevuld, onder andere tot aan Dom Aubert-Tillo.

Zondag, 20 november 2005

Aubert-Tillo van Biervliet heeft zijn plaatsje gekregen op deze site. Je geraakt er via Geschiedenis → Andere Vanbiervliets → Aubert-Tillo.

Zaterdag, 19 november 2005

De stamboom staat eindelijk weer on-line. De stamboom zelf wordt alleen nog aangepast als het nodig is, maar de pagina zal in de toekomst nog bijkomende informatie bevatten.

Vrijdag, 18 november 2005

Vandaag is DOM Aubert-Tillo van Biervliet, o.s.b. overleden. Hij is 85 jaar geworden. Op donderdag 24 november om 11 uur wordt hij begraven in de plaats waar hij jaren gewoond heeft en gestorven is, de Sint-Pietersabdij in Steenbrugge.
Meer informatie vindt u voorlopig op de homepage.

Maandag, 14 november 2005

Bij de familie albums is er een album met 13 foto's toegevoegd van Michel, Hilde, Louis, James en Yuri.