Hier vind je een overzicht van veranderingen aan de website, en van de kleine en misschien grote familie nieuwtjes. Kom regelmatig kijken om te zien wat je niet mag missen.

U bent hier: HomeNieuws → Nieuws Archief December 2005

Vrijdag, 23 december 2005

De website heeft nu ook een officiële live feed. Met zogenaamde nieuwsverzamelaars (aggregators) kun je automatisch de laatste nieuwtjes van deze site binnenhalen.

Donderdag, 22 december 2005

De stamboom is weer uitgebreid. Eerst en vooral zijn er meer details over de kinderen van Karel-Lodewijk, de broers en zussen van Miel Smet dus, en verder zijn ook de voorouders langs moeders kant toegevoegd: met andere woorden de familie Wo(e)styn.

Dinsdag, 13 december 2005

In het vroegere Brugsch Handelsblad, nu Krant van West-Vlaanderen heb ik nog een stukje over pater Aubert-Tillo gevonden. Ditmaal in het Brugsch.

Donderdag, 8 december 2005

Vandaag werd opnieuw een fotoalbum geplaatst, namelijk van de doop van Alexander.

Donderdag, 8 december 2005

Vandaag is het niet alleen de 25ste verjaardag van de moord op John Lennon, ook Paulette verjaart vandaag. Ze wordt <censuur> jaar.

Woensdag, 7 december 2005

In de sectie fotografie werden vandaag al de foto's van het verjaardagsfeestje van Benoit en Paulette (en ook een beetje van Sinterklaas) geplaatst.