Hier vind je een overzicht van veranderingen aan de website, en van de kleine en misschien grote familie nieuwtjes. Kom regelmatig kijken om te zien wat je niet mag missen.

U bent hier: HomeNieuws → Nieuws Archief April 2006

Vrijdag, 28 april 2006

Op 28 mei 2006 zal het 75 jaar geleden zijn dat Emile “Miel Smet” Vanbiervliet stierf in het Franse Fontaine-le-Bourg. Daarom worden al zijn nazaten uitgenodigd voor een herdenking. Afspraak om 10u30 aan de kerk van Fontaine-le-Bourg.

Meer informatie volgt nog.

Zondag, 23 april 2006

Op 22 april vond het familiefeest van de afstamming van Daniel Vanbiervliet plaats. Het was een prettig weerzien voor alle nichten, neven, nonkels, tantes, broers, zussen en kleinachtergrootneven en -nichten. 't Roodhof in Oostkamp was dan ook een uitstekende locatie, en dat het mooi weer was hielp natuurlijk ook.

Uiteraard zijn daar foto's van.

De achterkleinkinderen van Daniel Vanbiervliet

Zondag, 16 april 2006

Garage Van Biervliet, anno 2006 Dit hoort zowel bij de familiegeschiedenis als bij de afdeling fotografie: de garage Van Biervliet n.v., in 1934 opgericht door Daniel Van Biervliet. In 1974 betrok hij de gebouwen in het Waggelwater. Sinds 2001 staan de gebouwen voor het grootste gedeelte leeg. Een foto-impressie van de huidige staat.

Zaterdag, 1 april 2006

Proficiat aan Damien Gagé voor zijn huwelijk vandaag. Hij krijgt daarbij direct 3 kinderen! Damien is de zoon van Patrick Gagé en Hélène Meurée – van Biervliet. Zijn grootouders zijn Guy van Biervliet en Christiane Meurée, en Guy's ouders zijn Alice Leprévost en Gerard, zoon van Emile “Miel Smet” van Biervliet.