Hier vind je een overzicht van veranderingen aan de website, en van de kleine en misschien grote familie nieuwtjes. Kom regelmatig kijken om te zien wat je niet mag missen.

U bent hier: HomeNieuws → Nieuws Archief Mei 2007

Zondag, 20 mei 2007

Het derde deel van de geschiedenis van Miel Smet staat eindelijk on-line! Je vindt er onder andere het huwelijkscontract van Emile en Elise, en informatie over de verschillende beroepen die hij uitoefende.

Zondag, 13 mei 2007

Het is weer een tijdje geleden, maar er zijn twee nieuwe albums aan het fotogedeelte toegevoegd. Het ene gaat over een geschiedenis van meer dan 60 jaar geleden (enkele foto's uit het concentratiekamp Dachau), terwijl het andere een verslag geeft van 5 jaar leegstand in een garage die we allen goed kennen.

Inr. Vanbiervliet Gebr. nv

Zondag, 13 mei 2007

Frank Vanbiervliet, zoon van Roger en Denise, en kleinzoon van Gaston, zit momenteel in Ivoorkust. Hij helpt daar in een project om psychiatrische patienten op te vangen. Alle info over wat hij daar uitspookt, en ook meer details over wat het project juist inhoudt, vind je op followfrank.be. Met dank aan Myriam Vanbiervliet voor de link!